Kerhot

Tervetuloa mukaan 4H-kerhotoimintaan!

4H-kerhot ovat matalan kynnyksen harrastustoimintaa, jonne jokainen lapsi on tervetullut. Kerhotoiminta on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille. 

Kesän kerho Alkulan tilalla

Metsäsalapoliisikerho alkaa Alkulan tilalla maanantaina 14.6 klo 13. Kerho kokoontuu kesän aikana 10 kertaa( yleensä ma ja ke)

Kerhokerta kestää 1.5 h. Kerho tarkoitettu alakouluikäisille lapsille. Kerhomaksu 10 €, jäseniltä ei kerhomaksua. Ota omat evää mukaan. Kerho pidetään ulkona.


Ilmoittautumiset tekstiviestillä 0407330897 tai sähköpostilla vaasa@4h.fi. Rajoitettu osallistujamäärä.


TOP - Tekemällä oppii parhaiten

Mene kurkkaamaan uudistettua sivustoa ja inspiroidu TOP-tehtävistä.  Sinulla on lähes tuhannen askarteluohjeen, reseptin, luontovinkin ja muun tehtävän kokoelma aina kättesi ulottuvilla. TOP-tehtävät pohjautuvat 4H-toiminnan arvoihin ja ajatukseen, että tekemällä oppii parhaiten. Aihepiirit ovat kasvit ja viljely, metsä ja luonto, eläimet, kokkaus ja leivonta, käsityö ja teknologia, leikki ja liikunta, viestintä ja vuorovaikutus sekä ympäristö ja kierrätys. Lähes 1000 tehtävää jakautuvat helpompaan A-tasoon ja vaativampaan B-tasoon.  Tehtävät ovat sivustolla vapaasti haettavissa, luettavissa ja tulostettavissa ilman rekisteröitymistä.

Hae kerhoon täyttämällä seuraava lomake:

Kuvauslupa (4H-toiminan markkinointiin) *