Leirien lisäksi järjestämme kesän aikana teemapäiviä


Keppihevospäivä 10.6 Alkulan tilalla 10-14 Päivän aikana hoidetaan keppihevosia, ratsastetaan keppihevosilla kentällä ja maastossa, hypitään esteitä, tehdään varusteita ym.  Leirille ovat tervetulleita kaikki keppihevosista kiinnostuneet 6-12 v. Päivä on Vaasan 4H-yhdistyksen jäsenille ilmainen, muille 5 €.

Maatilapäivä 14.6 klo 10-14 Tuovilassa  Pääsemme hoitamaan eläimiä ja viettämään aikaa eläinten kanssa. Paikalla hevosia, kanoja, kaneja, kissoja jne. Päiväleiri on alakouluikäisille lapsille. Omat eväät mukaan.  Leiripaikka  Tuovilantie 441. Yhdistys ei järjestä kuljetusta.  Rajoitettu osallistujamäärä. Hinta: 10 €, Vaasan 4H-yhdistyksen jäsenille ilmainen.

Kesäpuuhapäivät Alkulan tilalla juhannuksen jälkeisellä viikolla klo 9-13, 7-11 vuotiaille.        Omat eväät mukaan, 5 €/ päivä, jäsenet ilmaiseksi, ilmoittautuminen viimeistään 17.6

                      24.6 Makujen maanantai ( leivontaa, grillausta)

                      25.6 Taito- ja toimintatiistai ( ulkoilua, pelejä, leikkejä)

                      26.6 Kisakeskiviikko ( ulkoilua, pelejä, leikkejä)

                      27.6 Touhutorstai ( ulkoilu, kädentaidot)

                      28.6 Peliperjantai ( pihapelejä, lautapelejä )

Ryhmiin  otetaan rajoitettu määrä osallistujia ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia.  Ilmoittautumiset Alkulan tilalle  tekstiviestillä 040 7330897  tai  vaasa@4h.fi. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje jossa kerromme tarkemmin mm tarvittavista varusteista sekä maksuohjeet.

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 40 €  TAI kaikilta samaan talouteen kuuluvilta perhejäsenyys 85 € vuodessa. jäsenkausi jatkuu aina vuoden maksupäivästä eteenpäin.  Jäsenmaksulla voit osallistua ilmaiseksi kaikkiin Vaasan 4H-yhdistyksen kerhoihin! 

Liity jäseneksi Suomen 4H-liiton  liity.4h.fi sivuston kautta


Kuvauslupa (4H-toiminan markkinointiin)
Jäsenyys tai kerhomaksu

TOP - Tekemällä oppii parhaiten

Mene kurkkaamaan uudistettua sivustoa ja inspiroidu TOP-tehtävistä.  Sinulla on lähes tuhannen askarteluohjeen, reseptin, luontovinkin ja muun tehtävän kokoelma aina kättesi ulottuvilla. TOP-tehtävät pohjautuvat 4H-toiminnan arvoihin ja ajatukseen, että tekemällä oppii parhaiten. Aihepiirit ovat kasvit ja viljely, metsä ja luonto, eläimet, kokkaus ja leivonta, käsityö ja teknologia, leikki ja liikunta, viestintä ja vuorovaikutus sekä ympäristö ja kierrätys. Lähes 1000 tehtävää jakautuvat helpompaan A-tasoon ja vaativampaan B-tasoon.  Tehtävät ovat sivustolla vapaasti haettavissa, luettavissa ja tulostettavissa ilman rekisteröitymistä.