Leirit ja retket

Järjestämme vuosittain retkiä ja leirejä lapsille ja nuorille.

Leirit

Päiväleirit

7-11.6 klo 9-14 Alkulan tilalla lemmikki- ja leikkileiri 7-10 vuotiaille. Leirihinta 35 €.

14-18.6 klo 10-15 Savilahtitalo, Vähäkyrö Lemmikki- ja leikkileiri, 7-12 vuotiaille. Leirihinta yhdistyksemme jäseniltä 20 € ja ei jäseniltä 40 €.

Leireillä pelejä, leikkejä, lemmikkivieraita. Leireillä tarjotaan lämmin ateria.

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu  sähköpostitse . Lähetä sahköposti osoitteeseen vaasa@4h.fi.  Laita viestiin mille leirille/kerhoon ilmoittaudut, lapsen nimi. ikä, osoite, puh.numero, huoltajan sähköposti, jäsen/ ei jäsen, ruokarajoitteet, erityistä huomioitavaa. Leireille otetaan rajoitettu määrä osallistujia ja leirit täytetään ilmoittautumisjärjestetyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilman sairaustodistusta tehdyistä peruutuksista tai mikäli ei saavu paikalle eikä ilmoita, perimme koko leirimaksun.

Seuraamme aktiivisesti THL:n sekä muiden viranomaisten ajankohtaisia suosituksia, tiedotuksia sekä ohjeita koronaviruksesta ja siihen liittyvistä toimenpiteistä. Tiedotamme mahdollisista peruutuksista tai muutoksista kotisivuillamme sekä some-kanavillamme. Huolehdimme hygieniasta tarkasti. Leireillä pestään käsiä ahkerasti, saatavilla on kertakäyttöhanskoja, maskeja sekä käsidesiä.