Mikä on 4H-yritys?

4H-yritys on loistava mahdollisuus kaikille aktiivisille ja omatoimisille nuorille, jotka haluavat kehittää oman alueensa palveluja ja kokeilla voisiko yrittäjyys olla oikea työvaihtoehto heille.

4H-yrityksessä voi kokeilla yrityksen perustamista, bisneksen pyörittämistä ja yrittäjänä oloa. 4H-Yritys on helppo tapa kokeilla omaan tahtiin onko yrittäjyys oma juttu. Riskit ovat pienet ja ohjaaja on apuna aina tarvittaessa! 4H-Yrityksessä voi kokeilla taitoja ja osoittaa omaa osaamista. Vuosittain 4H-liitto järjestetää myös Vuoden 4H-Yritys -kilpailu.

Jos olet 13-28-vuotias, ja sinulla on jokin idea, taito, tai vaikka harrastus, jota haluaisit kehittää suuremmaksi, tässä on tilaisuutesi!

4H tarjoaa nuorelle mahdollisuuden perustaa oman, pienimuotoisen yrityksen ja antaa tukea ja apua sen pyörittämiseen. Asiasta kiinnostunut nuori pääsee järjestettävälle 4H-yrityskurssille, joka on jäsenille maksuton. Kurssilla käydään yrittämisen perusteita läpi. Älä kuitenkaan pelkää, kurssi ei todellakaan ole vain istumista ja kuuntelemista, vaan asiat käydään ryhmätöissä ja muuten soveltamalla läpi!  

Jos kiinnostuit 4H-yrittäjyydestä, ota rohkeasti yhteyttä 4H-toimistoon!


Lisätietoja 4H-yrittäjyydestä lyötyy 4H-liiton sivuilta 

http://www.4h.fi/perusta-oma-yritys/

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.