Töitä

Nuorille tarjoamme työelämä- ja yrittäjyystaitoja, vaikuttamismahdollisuuksia ja paljon muuta. 4H:n työpalvelussa vuosittain kymmenet vaasalaisnuoret saavat tärkeitä ensimmäisiä työkokemuksia. 4H-yritys on upea mahdollisuus kokeilla yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. 4H:ssa opitaan itse tekemällä ja osallistumalla aidoissa tilanteissa ja ympäristöissä. 

Tervetuloa mukaan!

Hei sinä 15-17 vuotias nuori! Vielä ehdit hakemaan kesätöitä meiltä! Tarjoamme Kesäduuni OP:n piikkiin kampanjan kautta mielenkiintoisen kesätyön Alkulan tilalla kahdeksi viikoksi kesä-heinäkuussa. Hakuaika päättyy 31.3. Tutustu hakuohjeisiin ja lähetä vapaamuotoinen hakemus vaasa@4h.fi. https://www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin #4hvaasa #kesäduuniopnpiikkiin

Hae rahaa omalle projektille

Hävikkikahvila, metsäretki, kokkauskurssi, keppihevoskilpailu, viljelylaatikot, pajatoiminta, opintomatka… tai ihan mitä vain te haluatte! Älkää tyytykö valmiiseen, vaan toteuttakaa oma projektinne!

Tule klubiin tai perusta oma

Ei mitään tekemistä? Haluatko tutustua uusiin tyyppeihin tai tavata säännöllisesti vanhoja tuttuja? Klubitoiminta kerää 4H-porukan yhteen.